dilluns, 22 de gener del 2018

El gener ens porta llibres... interessants!

     
Aquí teniu algunes de les novetats d'aquest mes! 

Xaval gras es menja el món

Autor: K. L. GOING
Traductor: Albert Torrescasana
Editorial: Edicions de 1984. Col. Propera parada
ISBN: 9788415835936
A partir de 15 anys


En Troy Billings té disset anys, pesa 134 quilos, va curt d'amics i, de tan poca cosa que se sent, està a un pam de llançar-se a la via del metro. L'atura en Curt MacCrae, un geni de la guitarra que l'ha enrolat a la seva banda i hi tocarà la bateria: la història de la música està a punt de canviar per sempre, però no tant com ho farà la vida d'en Troy Billings, el xaval gras que es menja el món.





La meva germana viu sobre la llar de foc


Autora: Annabel Pitcher
Traductor: Víctor Obiols
Editorial: La Galera. Col. La Galera Jove
ISBN: 9788424642792
A partir de 14 anys

En Jamie té deu anys, una germana gran, la Jasmine (una adolescent rebel), un pare que beu massa, una mare que va marxar de casa, un gat, en Roger, i una altra germana, la Rose. Però la Rose fa cinc anys que va morir i ara viu en un gerro, sobre la lleixa de la llar de foc. La seva família s'esquerda. Ara en Jamie veu una oportunitat en un concurs per a joves talents: podrà reconstruir el que s'ha trencat?






L’arbre de les mentides


Autor: Frances Hardinge
Traductor: Albert Torrescasana
Editorial: Bambú. Col. EXIT
ISBN: 9788483435045
A partir de 14 anys

El pare de la Faith apareix mort sense que se sàpiga què ha passat exactament. Corre la brama que s’ha suïcidat, però la Faith es nega a acceptar-ho i es proposa investigar per desentrellar la veritat. Entre les pertinences del pare hi ha un arbre d’una espècie estranya: un arbre que s’alimen-ta de les mentides que li xiuxiuegen i que dona uns fruits que revelen secrets ocults.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada