dimarts, 4 de juny del 2019

Un juny carregat de novetats

Acabem el curs, però les ganes de llegir dels nostres alumnes no s'acaben, ni tampoc ho fan les novetats bibliogràfiques de la nostra mediateca.

Mireu, mireu què ens ha arribat aquests dies!

Bola de drac, d'Akira Toriyama (Planeta Còmic). Si la famosa sèrie de dibuixos animats dels anys vuitanta i noranta va ser un èxit, també ho són els còmics que la van inspirar. Feia temps que alguns alumnes de primària ens els demanaven, i per fi han arribat uns quants números d'aquesta col·lecció.



La diversión de Martina, de Martina d'Antiochia i il·lustracions de Laia López (Megustaleer-MONTENA). La Martina té 13 i molta imaginació, a més d'un canal de Youtube. Aquesta sèrie de llibres de ficció plena d'aventures està inspirada en la Martina real i el seu món. En voleu saber més? 


El llibre del cementiri, de Neil Gaiman i P. Craig Russell (Estrella Polar). "Ningú Owens, conegut per Ning, és un nen com qualsevol altre. De fet, seria del tot normal si no visqués al cementiri, no el criessin uns fantasmes i si el seu tutor no fos un ésser que no pertany al món dels vius ni dels morts".
No sé vosaltres, però aquestes primeres línies de la contraportada ens fan frisar de por i curiositat. Qui serà el primer en descobrir la misteriosa història de Ningú Owens?


Paper Girls, de Brian K. Vaughan i Cliff Chiang (Planeta Cómic). Poques hores després de la nit de Halloween de 1988, quatre repartidores de diaris descobreixen la història més important de tots els temps. No us desperta la curiositat? De ben segur que els primers volums d'aquest còmic no us deixaran indiferents.





I també tenim nous volums del Detective Conan, de Gosho Aoyama (Planeta Cómic), i del Diari d'en Greg, d'en Jeff Kinney (Estrella Polar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada