Mediateca

«No hi ha espectacle més bonic que la mirada d’un nen que llegeix.»                                                                                                     GÜNTER GRASS


CURS 2023-2024
HORARIS MEDIATECA
     

HORES

    Dilluns

    Dimarts

  Dimecres

Dijous

  Divendres

9.00-10.00


10.00-10.30


10.30-11.30


11.00-11.30


11.30-12.30


12.30-13.00


13.00-15.00


15.00-16.00


16.00-17.00 

 
A la mediateca s’hi pot anar:
  • En l’horari marcat per a cada classe, acompanyat de la teva mestra o del teu mestre.
  • A les hores de pati, de dilluns a divendres, sempre que hi hagi un responsable al càrrec.
  •  En horari extraescolar, de dilluns a dijous, de 17h00 a 18h00, per a famílies i alumnes.
  •            A imprimir tasques, sempre que hi hagi un responsable al càrrec (recordeu de portar els vostres folis).


PRÉSTEC

Els llibres de la mediateca es poden agafar en préstec.

Tots els alumnes i el personal de l’Escola disposen d’una fitxa que romandrà a la mediateca i que s’utilitzarà per portar el control dels llibres que s’agafin. Les famílies també podran accedir al servei de préstec mitjançant la fitxa del seu fill o de la seva filla.

Si agafeu el llibre en préstec a l’hora de classe, la vostra mestra o el vostre mestre efectuarà el servei de préstec. En d’altres casos, serà la responsable de la mediateca qui realitzi el servei.

Si agafeu llibres en préstec dels carretons de secundària, el professor de la matèria corresponent en portarà el control.

Els llibres es poden tenir en préstec durant dues setmanes. Si necessiteu més temps, feu-ho saber a la responsable de la mediateca i podreu tenir una pròrroga.

En qualsevol cas, els llibres s’han de tractar amb cura i respecte. En cas d’un deteriorament important del llibre que heu agafar en préstec o de pèrdua d’aquest, s’haurà de restituir el llibre amb un exemplar nou.ÚS DE L’ESPAI

A l’espai de la mediateca es pot venir a llegir, a estudiar, a consultar informació als llibres o als ordinadors, a fer deures, a fer treballs en grup... però sempre respectant al màxim l’ambient de lectura, d'estudi i de silenci. La mediateca és un espai lliure de soroll.Per fer ús d’aquest espai sempre heu de seguir les instruccions i les consignes de la persona que n’estigui al càrrec.

Als llibres no els agrada ni menjar ni la beguda, més aviat tenen por d’aquests, perquè els taquen i embruten, per això no podeu entrar amb entrepans i altres aliments. Esmorzeu primer al pati i veniu després a la mediateca si voleu llegir o treballar.

Quan agafeu un llibre de la prestatgeria, recordeu de retornar-lo a l’espai del taulell habilitat per deixar llibres. La responsable de la mediateca el retornarà al lloc adequat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada