dissabte, 5 de gener del 2019

Darreres novetats del 2018

El mes de desembre es va acomiadar amb novetats bibliogràfiques molt interessants de l'editorial Estrella Polar. D'aquí uns dies podreu retrobar-vos amb elles.


En voleu saber una mica més?

Els llibres de la col·lecció Clara & SuperÀlex, d'en Santi Anaya, són històries curtes plenes d'humor i d'acció. Els seus protagonistes són dos amics que comparteixen un secret comú: els seus superpoders...
L'atac del caçador de superherois, El misteri de les joguines desaparegudes, La invasió extraterrestre i Monstres a l'escola són els quatre títols que hi trobareu a la mediateca.
A partir de 5 anys.



Amics per força i El robatori des plàtans rostits, de l'Andrea Pau, són dos dels llibres de la col·lecció Dino Amics que podreu agafar en préstec. Aquestes històries de ficció se situen en una prehistòria remota en què els primers humans convivien amb disonaures d'allò més divertits.
A partir de 5 anys.



La Lliga dels Supernormals, d'en Gitty Daneshvari, és la col·lecció que narra les aventures d'una xarxa clandestina on treballen els nens més comuns, ordinaris i normals del país. Són tan normals que gairebé són invisibles... i és per això que són capaços de resoldre els casos més misteriosos i difícils. 
A la mediateca han arribat els primers llibres de la col·lecció: La Lliga dels Supernormals i Ultraintel·ligents... o no! 
A partir de 9 anys.



Comença l'ESO. Campi qui pugui!, de la María Menéndez-Ponte Cruzat, i Com ser l'amo de l'insti, d'en Neil Swaab, són dos llibres d'humor sobre la vida a un institut... De ben segur que us semblaran més que interessants.
A partir de 9 anys.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada