diumenge, 6 de gener del 2019

L'hora del conte

Aquest primer trimestre, els més menuts de la casa han vingut a visitar-nos a la mediateca amb molta il·lusió, per mirar llibres i escoltar algun que altre conte. 

Aquí us en deixem un tast.

La col·leccionista de fulles. La Gris, una nena plena de curiositat, decideix explorar la selva amazònica a la recerca de les fulles més colorides i boniques. Allà coneixerà animalons que no havia vist abans i viurà una fantàstica aventura.





La rateta que escombrava l'escaleta. Un conte popular que va agradar molt a tots els nens i nenes, així com les marionetes de pal que vam emprar per explicar-lo.






Com rentar un mamut llanut, de la Michelle Robinson i la Kate Hindley, publicat per l'editorial Jaguar, és un manual d'instruccions per aprendre a deixar ben net el vostre mamut llanut!!!!! No és pas fàcil de fer-lo entrar dins la banyera...





El més bonic de tots els regals del món, d'en Pascal Teulada i publicat per l'editorial Corimbo, és un llibre tendre que ens va sorprendre a tots com un bon regal.



I just abans de Nadal, Vet aquí una nit de reis, amb text de Pere Calders adaptat per en Lluís Farré i de l'editorial Baula, ens va fer imaginar una nit de reis una mica accidentada i molt especial.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada